Social Media branding

Facebook en Instagram met een strategie

Social media is hét platform om te groeien als merk. Met een oneindig bereik aan potentiële nieuwe klanten zijn Facebook, Instagram en YouTube uitermate geschikt voor de groei van jouw merk. Jij weet als geen ander hoe gaaf de content van jouw concurrenten eruit ziet, maar je mist de tijd om dat na te bootsen. Welkom bij Opstoot!

Wij hebben een paar social nerds die de media al een paar keer hebben uitgespeeld. Met liefde nemen zij jouw zorg over om te gaan bouwen aan jouw merk. Met een strategie en planning dat voor ons team en voor onze klanten duidelijk omschrijft wat het doel is kunnen we jouw merk stapsgewijs laten groeien.
Net als bij onze andere diensten zorgen we structureel voor een betere zichtbaarheid. We zorgen voor continuïteit en een groei in awareness.

Met creatieve content vertellen we jouw verhaal, het verhaalvan jouw klanten en de usp’s van jouw onderneming. Uiteraard zetten we graag jouw aanbiedingen, teamleden en nieuwsberichten in het zonnetje. Door het gebruiken van de juiste content en verzorgde details bij het plaatsen van de content creëren we een optimale hoeveelheid views, likes, reacties en aanvragen.

Wanneer we al jouw kanalen beheren kunnen we onze succesvolle formule voor een crossmediale strategie uitvoeren voor een maximaal resultaat. Wij monitoren continu al jouw social media kanalen, zodat wij precies weten wat er speelt en wat de kansen zijn voor jouw merk.

Ons social media plan

Bij aanvang maken wij een nulmeting van jouw social media waarin we alle accounts en de website onderzoeken. Daarna plannen wij een sessie waarin de doelstellingen maken en deze plannen op een afgesproken termijn. In deze sessie bepalen we samen welke doelstellingen jullie voor ogen hebben en hoe we deze gaan behalen. Deze doelstellingen zetten in de volgorde voor de prioriteit zodat we hier een planning voor kunnen maken. Met deze planning kunnen we aan de slag en heeft zowel de klant als onze specialisten continu een richtlijn. We kunnen dagelijks aan de slag om nieuwe pakkende content te maken en te plaatsen waarmee we je doelgroep waarmee we uw doelgroep enthousiast maken, informeren en vooral fan maken van jouw organisatie

Heb je de wens om jouw social media activiteiten uit te besteden? Wij staan je graag te woord met een gericht advies.

Waarom zou je social media branding aan Opstoot uitbesteden?

Wij nemen jouw social media uit handen en ontzorgen je volledig. Je krijgt van ons op regelmatige basis een rapportage zodat je weet wat er uit jouw investering terugkomt. Heb je vragen over onze werkwijze of wil je sparren over de social media van jouw onderneming? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen contact met je op.

Sparren over social media?

Scroll naar top