Social Media advertenties

Nieuwe klanten via Facebook en Instagram advertenties

Met social media richten we ons op je secundaire doelgroep; de mensen in jouw omgeving die wel bewust bezig zijn met hun gezondheid of die weten ‘dat er nu iets moet gaan gebeuren’. Mensen die weten dat ze hulp nodig hebben maar niet weten dat jij hen kan helpen. Mensen die ontevreden zijn over hun gezondheid en dit willen veranderen. En ook de groep mensen die nu regelmatig sporten, yoga doen of een wellnesscentrum bezoeken maar bewust of onbewust verlangen naar iets anders. Een vriendelijkere trainer, en nettere sportschool of een mooiere sauna. Mensen die bewust of onbewust verlangen naar jouw aanbod.

We richten de advertenties op geïnteresseerden in jouw regio en maken advertenties die uitnodigend en onweerstaanbaar zijn. We nodigen hen uit voor een proefles, een uitdaging of een andere vorm van eerste kennismaking. Het doel is om de social media gebruikers op de hoogte te brengen van jouw organisatie, jouw aanbod en jouw kwaliteiten. Met een strakke Facebook- en Instagram-pagina en landingspagina op je website zorgen we voor een positieve online kennismaking met een uitnodiging om langs te komen.

Social media uitbesteden aan OPSTOOT

Als we jouw Facebook en Instagram pagina’s al beheren zorgen we al voor een passende uitstraling en regelmatige posts. Deze content sluit uiteraard aan op je organisatie én je doelgroep. We plaatsen tips, weetjes, nieuws en interessante artikelen waarmee we je doelgroep op de hoogte houden van de ontwikkelingen.
We creëren een fanbase van je organisatie en gebruiken online interactie om hen betrokken te houden.

Het adverteren op social media biedt vele voordelen. We adverteren gericht op je secundaire doelgroep; de mensen die onbewust interesse hebben in jouw onderneming of jouw aanbod. We zorgen voor een naamsbekendheid bij geïnteresseerden en vertellen de voordelen van een bezoek of lidmaatschap van jouw aanbod. Je betaalt alleen voor mensen die interesse hebben; je betaalt per klik op je advertentie. Daardoor verlies je geen advertentiebudget aan naamsbekendheid, je budget gaat alleen naar de geïnteresseerde bezoekers.

Waarom ondernemers in jouw sector social media (advertenties) uitbesteden:

Sparren over jouw social media?

Scroll naar top