Salesfunnel

Wat is een salesfunnel?

Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Spring bij ons achterop en we nemen je mee naar onze salesfunnel. We hebben een unieke funnel ontwikkeld waarmee we nieuwe klanten genereren voor jouw onderneming. Geen lange marketingpraat, wel concrete acties.
We bouwen een sterke website vol conversieverhogende elementen. Hierdoor verleiden we de bezoekers tot een contactaanvraag per mail of telefoon. De website is op mobiele apparaten net zo mooi als op computers, waardoor we mobiele zoekers direct laten bellen.

Om deze bezoekers naar jouw website te trekken gebruiken we verschillende technieken. De doelgroep die al zoekt naar jouw aanbod verleiden we met pakkende advertenties en teksten in Google. De doelgroep die onbewust bezig is met jouw aanbod verleiden we met gerichte advertenties op Instagram en Facebook.

Stap 1

Mobielvriendelijke website

De basis van elke onderneming is een goede website. Wij vinden een website goed wanneer hij mobielvriendelijk is, goed gevonden wordt, snel laadt en de juiste functies heeft voor zijn bezoekers. Aangezien het percentage mobiele gebruikers nog steeds stijgt is het van groot belang dat je website ook op mobiele apparaten goed functioneert.

Stap 1

Stap 2

Google advertenties en SEO

Bezoekers trekken kan op verschillende manieren. Gerichte bezoekers trekken we met een perfecte online vindbaarheid. Door Google advertenties te gebruiken en een SEO strategie uit te voeren zorgen we voor constante hoge positie in Google.

Stap 2

Stap 3

Facebook & Instagram advertenties

Door gebruik te maken van Facebook en Instagram advertenties laten we aan je primaire en secundaire doelgroep zien wat jouw aanbod is. Wie richten advertenties op potentiële nieuwe leden en verleiden hen tot een eerste kennismaking in de vorm van een proefles, training of sessie.

Stap 3

Stap 4

Training klantgerichtheid

Met onze training klantgerichtheid stomen we teams klaar om de nieuwe leads een optimale beleving aan te bieden. We leren hoe je omgaat met nieuwe aanmeldingen, vragen, problemen en onvoorziene zaken. We hebben jarenlange ervaring bij multinationals gebundeld in een training van één dag vol concrete acties waarmee iedere trainer uit de voeten kan.

Stap 4

Zin om te sparren over jouw salesfunnel?

Scroll naar top