Onze sportieve specialisten

Onze belofte

Wij zorgen voor een toename in nieuwe klanten en een behoud van tevreden bestaande klanten. Wij bundelen onze kennis met de kennis van andere ondernemers om ervoor te zorgen dat jij specialist wordt in jouw omgeving

onze basis

Bij ons doet iedereen ‘lekker zijn eigen ding’. Heel relaxed, ongedwongen en met een duidelijke deadline. Zo weten wij én onze klanten waar we aan toe zijn. Ieder teamlid heeft zijn of haar eigen specialiteit en zo houden we het graag. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is en zijn de verantwoordelijkheden helder. Met duidelijke deadlines kunnen we volgens plan werken en ons doel behalen. Winnen lukt sneller als je een plan hebt en winnen is het doel. Het liefst met een knock-out.

Sportieve digital natives

Met een goede balans tussen sport en beeldschermen vullen we onze dagen met wat we het liefste doen.

onze kracht

Bij ons vind je geen accountmanagers of salesafdeling. We hoeven je niets te verkopen, maar als je hulp wilt kan je bij ons terecht. Bij ons heb je als klant altijd direct contact met de specialist; ongeacht of dat over de website, grafisch werk of marketing gaat.

over ons

Wij zijn een creatief Noord-Hollands team met een passie voor sport en media. Ontstaan vanuit de behoefte aan een totaalaanbod van diensten en gegroeid tot een bureau voor verschillende wensen, behoeften, problemen en ambities. Een gevarieerd team met ieder zijn eigen achtergrond, dromen en doelen. Iedere speler in ons team is nuchter en ambitieus en staat klaar om zijn of haar talenten voor jou in te zetten.

Martijn

Web Designer

Jaap

Fotograaf

Lisa

Grafisch Vormgever

Eva

Grafisch Vormgever

Hidde

Online Marketing

Stuur 'n berichtje!

Vul hier je gegevens in en we mailen of bellen je zo snel mogelijk.
Scroll naar top