Mystery sporter

Wat is een Mystery sporter?

Mystery sporter is een unieke dienst die nergens anders te wereld aangeboden wordt.
De Mystery sporter is een afgeleide van een mystery shopper; een anonieme bezoeker die jouw winkel, horecagelegenheid of andere locatie komt beoordelen.

Onze Mystery Sporters komen op aanvraag langs en beoordelen een organisatie op verschillende (relevante) onderdelen. We hebben verschillende Mystery Sporters die anoniem en onafhankelijk een organisatie of locatie beoordelen. Zo hebben we meerdere fanatieke vechtsporters die langs sportscholen gaan, fitnessliefhebbers die sportscholen beoordelen, Yogi’s die langs Yogascholen gaan en eenieder bezoekt regelmatig een crossfit of bootcamp club.

Wij zijn er voor ondernemers die willen groeien en daarbij is klantbehoud natuurlijk een groot onderdeel. Ondernemers die meer leden willen, vollere lessen wensen on vooral meer omzet willen behalen door meer klanten tevreden te houden.

Waarom zou je een Mystery Sporter uitnodigen?

Als ondernemer staar je jezelf vaak blind op je eigen onderneming. Jij hebt iets bedacht en voert dat uit met de verwachting dat jouw klanten daar op zitten te wachten. Je vergelijkt jouw aanbod en prijzen met die van de concurrentie en doet je best om je klanten tevreden te houden. Daar werk je zelf hard voor en je stimuleert je team om hetzelfde te doen. Jouw team en je klanten bevestigen dat jouw inspanningen gewaardeerd worden want ze zijn altijd vriendelijk en opgewekt in jouw buurt. De vraag is of dat ook weerspiegelt hoe tevreden jouw klanten zijn. Voor de meeste klanten en het personeel is er vaak een drempel om iets aan te geven. Voor een Mystery Sporter is die drempel er niet, want wij komen op uitnodiging om advies te geven.

Voordelen van een Mystery Sporter:

Nodig een mystery sporter uit en ontdek wat jouw sportschool, fitness centrum of yogaclub nóg beter kan maken. Haal met een éénmalige investering de juiste kennis in huis om de komende jaren te blijven groeien.

Wil jij ook een mystery sporter op bezoek?

Scroll naar top