Grafisch ontwerp

Op zoek naar een grafisch specialist?

We hebben een grafisch team dat vele ondernemers heeft geholpen bij de groei. Daar komt de kracht van Opstoot bij kijken; geen klant is te groot of te klein; wij laten je onderneming groeien en blijven betrokken bij de ontwikkelingen.

Los van een toename in werk en advertentiebudgetten zien we in ons grafisch team de meeste klanten terugkomen met wensen die zijn ontstaan door hun groei. Zo hebben we veel kleine studio’s en bootcamptrainers geholpen met het opmaken van advertenties en drukwerk zoals flyers en posters. Vaak hadden zij al een logo laten ontwikkelen door een bekende om de kosten te drukken. We gebruikten hun logo voor de ontwerpen en hebben hiermee grote oplages drukwerk laten ontwikkelen.

Het doet ons goed om te zien dat deze klanten dankzij onze hulp groeien en hun waardering daarvoor tonen in de vorm van nieuwe aanvragen. Zo hebben we meerdere logo’s gerestyled of vernieuwd aan de hand van hun wensen. Door de groei die zij meemaakten wilden de meesten een professioneler logo en een huisstijl waarmee hun website, visitekaartjes, flyers, facturen, social media en auto herkenbaar was aan dezelfde uitstraling.

Huisstijlen voor fitnessondernemers

Binnen de fitnessindustrie zijn er diverse huisstijlen te vinden. Deze zijn afhankelijk van de doelgroep(en) die je als ondernemer hebt. Richt je jouw aanbod op familie’s en biedt je naast fitness ook groepslessen spinning, zumba, yoga en jeugdsport aan dan zijn rustige en vrolijke kleuren geschikt. Datzelfde geld voor bootcamp, yoga en welness aanbieders. Ligt de focus op vechtsport of bodybuilding dan zijn donkere kleuren gebruikelijk en zijn de logo’s vaak simpel.

Logo laten maken

Wij maken logo’s voor fitness-, welness- en andere ondernemingen in de health branche.
We zijn er op gebrand om een logo te maken dat herkenbaar is, past bij jouw onderneming en gebaseerd is op jouw wensen. Als je een ontwerp in gedachten hebt kunnen we dat als basis gebruiken. Ook voorkeur voor kleuren of vormen nemen we mee. Onze ervaring is dat we altijd een verassend ontwerp presenteren en vooral klanten blij maken met logo’s die levenslang meegaan.

Visitekaartjes, flyers, posters en ander drukwerk

Op basis van een huisstijl en logo maken we verschillende soorten drukwerk. We maken advertenties voor kranten en tijdschriften, flyers en posters voor acties, aanbodpresentatie en naamsbekendheid. We hebben nauwe relatie met een kwalitatieve drukker die voor een nette prijs een goede kwaliteit levert.

Waarom jij grafisch ontwerp aan Opstoot wilt uitbesteden:

Sparren over grafisch ontwerp?

Scroll naar top