Google vindbaarheid (SEO)

SEO voor sportscholen, fitness ondernemers en wellnessaanbieders

Met pakkende webteksten zorgen we er voor dat jouw website een mooie plek in Google krijgt en je bezoekers overtuigd worden van jouw aanbod. We schrijven content die duidelijk maakt wat jouw aanbod is en aangeeft waarom men zeker langs moet gaan bij jouw sportschool, welnesscenter of bootcamp. Pakkende webteksten die gericht zijn op het overtuigen van de lezer.

Hoe maken we jouw website vindbaar in Google?

Op het internet vind je talloze bronnen die je vertellen hoe je een website vindbaar maakt. Aangezien deze bronnen voor iedereen inzichtelijk zijn kunnen ze ook door iedereen toegepast worden. En wanneer 10 hardlopers allemaal even snel lopen.. Een website vindbaar maken door middel van SEO is een specifieke bezigheid die veel ondernemers graag uitbesteden. Het is lastig, vaak onduidelijk en tijdrovend- zeker als je niet zeker weet wat je doet. Als je echtresultaten wilt behalen met SEO zul je jouw kennis up-to-date moeten houden en je website regelmatig onderhouden. De kennis die hiervoor nodig is gaat veel ondernemers te ver en de tijd die er bij komt kijken al helemaal. Content maken, webdesign en hosting zijn zaken die bijna altijd worden uitbesteed.

Wij spelen in op het zoekgedrag van jouw doelgroep. De termen die zij gebruiken in Google wanneer ze op zoek zijn naar jouw aanbod gebruiken we als basis voor je website en webtekst. ‘Yogaschool Schagen’, ‘Crossfit Rotterdam’ en ‘Sportschool Eindhoven’ zijn concrete zoekopdrachten voor mensen in een bepaalde doelgroep. Ons doel is om de juiste doelgroep naar jouw website te trekken en hen daar te verleiden tot een eerste afspraak.

"Ons doel is om de juiste doelgroep naar jouw website te trekken en hen daar te verleiden tot een eerste afspraak."

Redenen waarom ondernemers in de gezondheidsindustrie SEO uitbesteden:

Met vindbare pagina’s trekken we bezoekers naar je site die bewust op zoek zijn naar jouw aanbod. Doordat ze op jouw site alles vinden waar ze naar op zoek zijn en er gerichte CTA’s zijn geplaatst zullen deze bezoekers geneigd zijn om contact op te nemen.

Zin om te sparren over SEO?

Scroll naar top