Gezonde website

Wij maken volledige websites die nieuwe klanten genereren

Onze websites zijn zoekmachine vriendelijk dankzij de beste techniek en informatieve content. De websites zijn snel en bieden antwoord op alle vragen die jouw doelgroep heeft. Wij bieden een volledige website aan inclusief teksten, zodat u enkel wat informatie en mooie foto’s hoeft aan te leveren. En indien gewenst kunnen wij ook de fotografie voor u regelen. Onze grafische specialisten maken de mooiste logo’s en huisstijlen zodat uw online uitstraling helemaal klopt.

Een website die mobielvriendelijk is

Wij bouwen websites die goed leesbaar zijn op alle apparaten. Aangezien het percentage mobiele zoekers blijft groeien is het belangrijk dat uw website ok op smartphones en tablets een goede uitstraling heeft. Onze websites zijn voorbereid op de toekomst en kunnen jaren mee!

Jouw website is altijd zichtbaar in Google

Dankzij sterke teksten, mooie afbeeldingen en een pakkend aanbod staat jouw website altijd tussen de zoekresultaten. Dankzij onze regelmatige veiligheidsupdates zijn de websitebezoekers ook nog beschermd tegen cybercrime. Wij schrijven pakkende SEO teksten en vullen de website zo in dat ook alle afbeeldingen van je website zichtbaar zijn.

Websites met koppelingen

Wil je een reserveringstool voor je lessen koppelen aan je website? Producten verkopen in een gekoppelde webshop? Een blog beginnen? Instructievideo’s plaatsen? Podcastafleveringen verzamelen? Dit kan allemaal. Geef ons je wensen door en wij regelen het.

Sparren over jouw website?

Scroll naar top