Fitness marketing

Opstoot fitness marketing

Opstoot is een fitness marketing bureau dat gespecialiseerd is in de gezondheidsindustrie. Ons team bestaat uit developers, grafisch vormgeversonline marketeers en een fotograaf. Wij ontzorgen ondernemers van sportscholen, yogastudio’s, welnesscentra en bootcamps. Taken die aan ons worden uitbesteed zijn ontwerp van grafische uitingen zoals logo’s, huisstijlen en flyers, websdesign, online marketing zoals vindbaarheid in Google en Facebook marketing, e-mail marketing en fotografie. Voor iedere dienst hebben we een expert in huis die zich voornamelijk met zijn of haar eigen expertise bezighoudt.

Fitness marketing voor sportscholen

Ambitieuze ondernemers zijn bij ons aan het juiste adres. Wij helpen ondernemers groeien door alles meetbaar te maken en op te schalen. We vergaren inzicht in de doelgroep en bereiken die met een specifieke boodschap. Vaak is dat een onweerstaanbaar aanbod waardoor de drempel tot het eerste contact verlaagd wordt. Wij werken voor landelijke organisaties en lokale ondernemingen. Van zzp’ers tot grote spelers, van sportscholen tot welnesscentra en online trainingsprogramma’s tot diëtisten. Wij zorgen voor groei in het aantal (terugkerende) klanten en blije gezichten op de vloer.

Fitness marketing diensten

We hebben ons dienstenaanbod gescheiden in drie pijlers;  ‘Nieuwe klanten’, ‘Bestaande klanten’, en ‘Klantgerichtheid’.

Iedere pijler staat voor een ander doel of doelgroep. Geen doelgroep is hetzelfde, daarom is er altijd een unieke aanpak. Wij onderscheiden ons omdat wij een totaalpakket aan diensten aanbieden dat je nergens anders in deze branche kunt vinden. We helpen ondernemers vanaf het eerste moment dat hun pen het papier aanraakt tot en met het moment dat er een strategie voor meerdere vestigingen moet worden gemaakt. We staan klaar om het eerste logo te maken en om het zoveelste nieuwe teamlid te fotograferen. Wij geloven dat je met een combinatie van meerdere vakgebieden krachtige communicatie kunt creëren. Onze vakgebieden zijn terug te vinden in verschillende diensten.

Om nieuwe klanten te werven maken we een pakkende huisstijl, snelle en mobielvriendelijke website en zorgen er doormiddel van SEO strategie en Google ads campagnes dat de website nieuwe potentiële klanten oplevert. Voor het vergroten van lokale naamsbekendheid en het bereiken van je doelgroep gebruiken we Facebook en Instagram advertenties met een aantrekkelijk aanbod. Om je bestaande klanten te transformeren van klant naar ambassadeur van je organisatie houden we hen op de hoogte met pakkende e-mailmarketing, interessante blogs en aantrekkelijke social media posts. Om je organisatie te laten groeien gaan we de basis sterker maken door bezoek van mystery sporters en de training klantgerichtheid, waarmee we het team in één dag trainen hoe je verwachtingen kunt managen en overtreffen.

Daarnaast bieden we fotografie aan voor website- en drukwerk en hebben we een samenwerking met een specialist voor 360-graden fotografie.

Contact

ContactWil je een reserveringstool voor je lessen koppelen aan je website?
Producten verkopen in een gekoppelde webshop? Een blog beginnen? Instructievideo’s plaatsen? Podcastafleveringen verzamelen? Dit kan allemaal. Geef ons je wensen door en wij regelen het.

"Wij ontzorgen ondernemers in de gezondheidsindustrie met diensten die samen krachtige communicatie creëren."

Opstoot fitness marketing

In ons team zitten specialisten met ieder hun eigen vakgebied. In verschillende diensten bundelen we onze kennis voor een optimaal resultaat. Wij werken niet met projectmanagers en dus ook niet met een projectfee. Onze specialisten hebben direct contact met de klant waardoor vragen direct aan de juiste persoon worden gesteld (en vaak meteen beantwoord worden). We zijn helder in onze dienstverlening en waarderen snel contact met onze klanten. We werken liever mét de klant dan voor de klant, zodat we alle kennis in kunnen zetten en onze doelen kunnen behalen.

Ben je benieuwd naar wie wij zijn? Klik dan op onze ‘over ons pagina’. Liever gelijk kennismaken? Klik op de button hieronder om direct contact op te nemen.

Sparren over jouw marketing?

Scroll naar top