E-mailmarketing

De inhoud van een nieuwsbrief

De meeste ondernemers versturen hun klanten regelmatig nieuwsbrieven. Nieuwsbrieven met updates, aanbiedingen en andere ontwikkelingen. Een perfecte nieuwsbrief zorgt voor interactie en klantenbinding, maar dat blijkt in de praktijk vaak lastig te zijn.

Van klanten naar fans

Wij schrijven veel nieuwsbrieven, zowel voor onszelf als voor onze klanten. We vertellen een verhaal vanuit jouw onderneming en zorgen voor de klantenbinding die jij wilt. Door regelmatig contact te hebben weten we welke zaken er spelen en waarmee we jouw klanten betrokken houden. Zo hebben we veel modules die voor een regelmatige interactie zorgen toegepast bij onze klanten. De interactie die we hier op krijgen is fantastisch en zorgt voor een binding tussen de klant en de onderneming en tussen de klanten onderling. Onze kennis groeit iedere week door gesprekken met onze klanten. Iedere ondernemer is nieuwsgierig en test graag dingen. Zeker ondernemers die in een beginfase zitten proberen veel dingen uit om klanten te werven. Deze ervaringen worden regelmatig gedeeld en zo hebben we een lijst met manieren die heel goed werken en manieren die minder opleveren. Deze kennis nemen we mee in de nieuwsbrieven om je klanten fans te maken. Met onze modules creëren we interactie tussen je klanten en jouw onderneming en tussen je klanten onderling. Doordat we goed naar je klanten luisteren kunnen we jouw aanbod aanpassen aan hun wensen en worden jouw klanten fan van je onderneming.

Van fans naar ambassadeurs

Fans zijn leuk om te hebben en zijn nodig voor de continuïteit van je onderneming. Echter, om je onderneming te laten groeien heb je nieuwe klanten nodig. Wij hebben meerdere modules ontwikkeld waarmee we klantengroei stimuleren vanuit jouw huidige klantenbestand. Met onze modules zorgen we ervoor dat jouw fans ambassadeurs worden van jouw onderneming. Zo stimuleren we mond tot mond reclame vanuit jouw klanten. We zorgen voor positieve referenties die online zichtbaar zijn en geven je klanten een stem waarmee ze mee mogen denken over jouw onderneming. Zo sluit jouw aanbod nog beter aan op de wens van je klanten en stimuleer je hun betrokkenheid.

Met gerichte e-mails stimuleren we het contact tussen jouw team en je klanten. Betrokkenheid speelt immers een grote rol bij lange termijn relaties. We gebruiken onze modules in jouw blog en in de nieuwsbrieven om al je klanten te betrekken. Daarnaast spelen we in op acties en evenementen om ervoor te zorgen dat deze gedeeld en bezocht worden.

We hebben ervaring met meerdere nieuwsbriefsystemen en kunnen direct met jouw huidige systeem aan de slag. Ben je benieuwd naar onze modules of wil je een keer kennismaken? Bel of mail ons, want we staan je graag te woord.

Zin om te sparren over e-mailmarketing?

Scroll naar top