Bloggen uitbesteden

Bloggen voor een betere vindbaarheid (SEO)

Regelmatig blogs op je website plaatsen biedt vele voordelen. Je laat jouw doelgroep zien welke kennis je in huis hebt en toont aan dat men bij jouw organisatie moet zijn voor alle vragen omtrent dat onderwerp. Daarnaast helpt het delen van blog mee aan je organische vindbaarheid in Google. Ook helpt bloggen mee aan het beeld dat men heeft van jouw organisatie; des te meer kennis jij deelt, des te meer jij als autoriteit gezien wordt.

Uiteraard ben je geneigd om zelf te gaan schrijven of de taak aan je personeel uit te besteden. Daar zitten wel een aantal nadelen aan; jij en je team hebben waarschijnlijk geen uitgebreide kennis van SEO en het schrijven kost een hoop tijd. Daarbij kan je schrijven lastig plannen, omdat je inspiratie nodig hebt om een mooie tekst te schrijven. Hierdoor kan het schrijven meer tijd kosten dan je zou willen en wanneer je dat terugrekent naar tijd zijn het kostbare teksten.

Blogs laten schrijven door een specialist 

Wij nemen jouw zorg uit handen. Bij ons weet je precies wat je betaald en hoeveel teksten je daarvoor krijgt. Onze content-experts hebben de nodige SEO kennis in huis en schrijven pakkende teksten. Met onze jarenlange ervaring in de branche weten we wat er speelt en hoe we dat vertalen in een goed stuk tekst. Wij kennen je doelgroep en je soort klanten en weten hoe zij kennis op doen.

We schrijven op regelmatige basis nieuwe blogs en zorgen er uiteraard voor dat deze pakkend, inspirerend en SEO-geoptimaliseerd zijn. Als we ook jouw social media kanalen onderhouden zorgen we ervoor dat ze daar ook aandacht krijgen.

Onze blogs zorgen voor:

Ben je benieuwd naar onze blogs of wil je onze hulp voor een (proef)periode aanvragen? Neem hieronder contact met ons op!

Sparren over jouw blogs?

Scroll naar top