Adverteren in Google Ads

Google advertenties en jouw doelgroep

In principe wil je iedereen in de omgeving van jouw onderneming laten weten wat jij doet en wat je aanbod is. Je kan van de daken schreeuwen wat je doet, advertenties in lokale kranten plaatsen en op verjaardagen aan iedereen vertellen hoe gaaf je onderneming is. Je zoekt je doelgroep. Wij weten waar jouw doelgroep zit en waar deze mensen naar zoeken. Hierdoor kunnen we jouw doelgroep aan je onderneming koppelen.

Wij onderzoeken wat de interesses en vragen binnen jouw doelgroep zijn. De zoektermen die zij in Google gebruiken om een onderneming zoals die van jou te vinden kunnen we achterhalen en gebruiken in de advertenties. Hiermee garanderen we top drie posities in Google en bezoek van potentiële nieuwe leden.

Jouw doelgroep bereiken met Google advertenties

De mensen die bewust naar jouw aanbod zoeken zijn de primaire doelgroep. Daarin onderscheiden we mensen die vanuit een regio naar jouw diensten zoek van mensen die vanuit heel Nederland naar jouw diensten in je regio zoeken. Wanneer zij vanuit jouw regio zoeken op termen als ‘sportschool’, ‘Yin Yoga’ of ‘Kickboksen’ zullen we met advertenties boven in Google staan. Wanneer mensen vanuit andere locaties in Nederland naar jouw aanbod zoeken zullen we de advertenties alleen laten zien als zij daarbij een locatie invullen. ‘Sportschool Utrecht’, ‘Fitness Leiden’, Yogalessen in Eindhoven’, ‘Kickboksen in Groningen’, etc. We kunnen precieze zoektermen kiezen waarop jouw advertentie zichtbaar moet zijn. Ook bepalen we welke teksten er in de advertenties komen te staan en welk unieke aanbod jij biedt.

Het adverteren in Google biedt vele voordelen. We adverteren gericht op je primaire doelgroep; de mensen die bewust op zoek zijn naar jouw aanbod. Daarbij gaat er geen budget verloren aan mensen die niet op zoek zijn naar jouw diensten of mensen die zich niet in jouw regio bevinden. Je betaalt alleen voor mensen die interesse hebben; je betaald per klik op je advertentie. De kosten per klik zijn van meerdere factoren afhankelijk; de locaties, de concurrentie en je aanbod.

Waarom adverteren in Google uitbesteden aan Opstoot?

Benieuwd naar de advertentiemogelijkheden voor jouw onderneming?

Wij adviseren je graag. Neem hier contact op of bel: 0031613192689

Sparren over Google Ads?

Scroll naar top